Auto kamp Safari je smješten u neposrednoj blizini mora, nadkrivena borovom šumom i boravak u njemu Vam pričinjava pravo zadovoljstvo. U svom sadržaju ima turističko naselje u mobilnim kućicama na samoj pjeni od mora. Mobilne kućice u savremenom kampingu Safari su neizostavan dio smještajnih kapaciteta, kao najmoderniji oblik smještaja u kampovima. Njihov komfor Vam pruža sve prednosti koje imaju apartmani visoke kategorije, ali s jednom bitnom razlikom, smještene su uz samo more, u hladovini borove šume po čemu je jedinstven na Ulcinjskoj rivijeri i šire. Zato, ukoliko želite savršen, komforan odmor, unajmite svoju mobilnu kućicu u kampu Safari.

Auto kamp Safari kamperima obezbjeđuje električni priključak i sanitarni čvor kao i hemijski toalet. Kamping sadrži parcelisana mjesta za sve vidove kampovanjaa tj. auto dom, prikolica, šator. Kamp ima i Wi-Fi konekciju.

Sarađujemo sa svim evropskim udruženjima od kojih je naš kamp dobio najviše ocjene za kvalitet i predivnu prirodu koja ga okružuje.
Otvoren je tokom čitave godine

U auto kamp Safari dočekat će Vas ljubazno osoblje i pokušati udovoljiti svim Vašim željama i zamislima za savršen odmor.

Rezervacije