Safari Beach është një plazh i rregulluar në mënyrën më bashkëkohore, në kilometrin e katërt të Plazhit të Madh dhe i cila mysafirëve u jep një mundësi të jashtëzakonshme për pushime të vërteta me shushuritjen e valëve të detit…
më shumë
Auto kampi Safari është i vendosur mu në afërsi të detit, i mbuluar me pyje pishash dhe qëndrimi në të Ju jep kënaqësi të vërtetë. Në përbërje të vet ka vendbanimin turistik me shtëpi mobile pothuaj mu në shkumën e detit.
më shumë

 

Ulqini është një qytet i mrekullueshëm, njëri nga më të vjetrit në bregdetin Adriatik, të cilin e karakterizon një mozaik i tërë i bukurive natyrore. Plazhet e mrekullueshme, deti Adriatik, liqeni i Shasit dhe lumi Buna…
më shumë