Safari Beach ka restorantin e vet me tarracë shumë atraktive e cila tërësisht është e mbuluar nga pishat dhe qëndrimi në të Ju jep kënaqësinë më të madhe. Restoranti është pjesë përbërëse e kampit dhe plazhit.
Kapaciteti i restorantit është rreth ……….. vende i cili mysafirëve u ofron specialitete „a la card“ dhe ushqime tradicionale. Në të organizohen bankete të ndryshme, seminare, kongrese, kolegjiume… Nga oferta shkëpusim:
- paragjellë të ftohta dhe të ngrohta
- specialitete të peshkut
- specialitete nga skara
- sallatë
- pemë dhe perime,
- pica, piroshka dhe shumëçka tjetër

Veçanti të restorantit tonë janë “KURORËZIMET E PARAJSËS” mu në bregun e detit.

Bari i plazhit “Safari” gjendet në plazh dhe është një vend i jashtëzakonshëm ku mund të relaksoheni që nga lindja e diellit e deri në perëndimin e tij.
Nga oferta shkoqisim:
- kafe të ndryshme
- pije alkoolike dhe joalkoolike
- kokteje të llojllojshëm
Në fund duhet theksuar se ekziston mundësia të Ju shërbejmë edhe në plazh.
Përveç këtyre që u cekën Safari Beach ka edhe të gjitha mundësitë për oferta të tjera ndihmëse.
Na vizitoni dhe binduni për këtë.